Performance Scan

Eerst maken wij een analyse van uw systeem om te onderzoeken of Query Technology ingezet kan worden om de performance te verbeteren. Bij deze analyse wordt een prototype gemaakt waaruit blijkt wat de snelheidswinst is die behaald kan worden. U kunt zich hier gratis en vrijblijvend voor aanmelden.

Implementatie

Eenvoudige oplossingen zijn over het algemeen goed door uw eigen team van developers te implementeren. Mocht u echter niet over voldoende mankracht beschikken of ontbreekt de benodigde expertise dan kunt u er ook voor kiezen om de volledige implementatie door Query Technology te laten verzorgen.

Consultancy

Nadat er een analyse is gemaakt van uw systeem adviseren wij u graag over de te nemen vervolgstappen. We kunnen uw developers en systeemarchitecten richtlijnen geven, maar ook gedetailleerder op code-level aangeven hoe de techniek ge´mplementeerd kan worden.


Onderhoud

Nadat Query Technology succesvol ge´mplementeerd is kunnen wij u van dienst zijn bij het onderhoud en het aanbrengen van aanpassingen. De kwaliteit van de ge´mplementeerde techniek blijft hierdoor gewaarborgd.

De voordelen

  • Snelheidswinsten van 100x of meer mogelijk
  • Systemen worden eenvoudiger - Geheel in lijn met de principes van Lean IT
  • Performance probleem voor lange termijn opgelost - Duurzaam!
  • Kostenbesparing - minder hardware nodig / minder cloud resources