Favoroute

Query Technology heeft de backend gemaakt van Favoroute - hťt platform voor online reisgidsen. De backend is gebaseeerd op het TinyQueries™ framework.

Training Performance Optimalisatie Vabi

Voor een ervaren team developers van Vabi Vastgoed verzorgde Query Technology de training Performance Optimalisatie. Hoewel er al veel maatregelen waren genomen om de performance van de Vabi software te optimaliseren bleek het mogelijk om toch nog een paar versnellingen hoger te gaan. Zo kon bijvoorbeeld de rekentijd voor het genereren van een webpagina worden teruggebracht tot 5% van de oorspronkelijke rekentijd.

Naast specifieke cases was er ook uitgebreid aandacht voor de achterliggende methodiek. Waarom werkt de ene methode wel en de andere niet? In welke situatie pas je welke methode toe?

Maarten Hoenen, Chief Technology Officer bij Vabi:

"Bedankt voor de inspirerende training van vanochtend. Ik heb enthousiaste feedback ontvangen van onze ontwikkelaars en er zijn al meerdere ideeŽn geopperd voor performance verbeteringen in onze bestaande producten."

Huistekenservice

Voor Huistekenservice verzorgden wij de customer site en de backoffice site, beiden gebaseerd op het extreem snelle TinyQueries™ framework. Complexe rapportages kunnen in real-time worden gegenereerd zonder gebruik te hoeven maken van dure hosting oplossingen.

Meer info over Huistekenservice

Vernet Verzuimnetwerk

Vernet Verzuimnetwerk is de specialist op het gebied van verzuimanalyse in Nederland. Dagelijks worden grote hoeveelheden verzuimmeldingen verwerkt uit veel verschillende HRM-systemen. Hierdoor is een database ontstaan van vele honderden miljoenen databaserecords.

Transformatieproces versneld en vereenvoudigd

Dashboard op live database

Webapplicaties extreem snel gesynchroniseerd

Born05

Born05 is een reclamebureau voor online marketing en het creŽren van interactieve campagnes.